“het leven is te leuk om je niet goed te voelen”

Haal jij alles uit jouw leven?

Zeg eens eerlijk. Hoe lekker zit jij in je vel? Heb jij het gevoel dat je alles uit jezelf haalt momenteel? We zijn tegenwoordig allemaal druk en onze to-do list lijkt alleen maar langer te worden. Drukke baan, gezin en ook nog sociale contacten onderhouden. Je voelt je niet fit en ervaart misschien al her en der wat klachten. Ja je wil wel gezonder leven, maar waar moet je beginnen? Je neemt te weinig tijd om te luisteren wat je lijf je te zeggen heeft en je gaat maar door en door. Hartstikke zonde! Want het leven is te mooi en te leuk om je niet optimaal te voelen!

Je bent niet alleen..

Zelf heb ik jarenlang gestruggled om me gezond en gelukkig te voelen. Ik had een heel laag energiepeil, darmproblemen en voelde me altijd gestrest. Ik negeerde alle signalen die mijn lichaam aangaf. Totdat de emmer echt overliep en ik allerlei burn-out klachten kreeg en niet meer normaal kon functioneren. Toen pas leerde ik luisteren naar mijn lichaam en ging het voeden op alle vlakken: Body, Mind, Food. Dit was het grootste cadeau wat ik mezelf kon geven. Je gezond en fit voelen is onbetaalbaar. Nu help ik jou hoe je weer fit en energiek in het leven kan staan, zodat ook jij het beste uit jezelf kunt halen!

Hi, Ik ben Patricia!

Als Orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige is het mijn missie om jou te helpen naar een fitter en energieker leven. Omdat ik weet dat een goede gezondheid bijdraagt aan een gelukkiger leven. Een leven meer in balans.

In mijn coaching richt ik me op 3 pijlers: Body – Mind & Food

Body: Je lijf is gemaakt om te bewegen. Als je je (lichamelijk) goed voelt dan zult je je ook mentaal steeds beter voelen.

Mind: Hoe jij de wereld ziet wordt bepaald door jouw mindset, jouw gedachten. Om je hoofd te vullen met positieve gedachten, zul je eerst je mind tot rust moeten brengen. Dit kan door bijvoorbeeld, meditatie, yoga.

Food: De impact van voeding op je lijf is enorm. Pure onbewerkte voeding en hoogwaardige suppletie zijn onmisbaar voor het optimaal functioneren van je lichaam. Door bewust te worden wat je eet en welk effect dit heeft op je hoofd en lijf, krijg je de regie weer over je eigen lijf.

To Be Continued..

 

Deze website is binnenkort online!

Nog eventjes geduld..en dan is mijn hele website online! Heb je vragen? Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je een afspraak maken? Dat kan! Neem contact op via onderstaande contactgegevens of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

2 + 15 =