“luister naar je lichaam,

zodat het niet hoeft te

schreeuwen

DNA of Lifestyle?

  

We weten dat in ons DNA veel vastligt. Zo kan het zijn dat je aanleg hebt voor een bepaalde klacht/ziekte. Maar belangrijker dan aanleg blijken de omgevingsfactoren te zijn. Dit noemen we epigenen. Je kunt je DNA vergelijken met het plan van de architect. Een perfect plan is mooi, maar zonder een goede aannemer en de juiste bouwmaterialen, komt er niks van de grond. In je DNA ligt jouw unieke blauwdruk, maar DNA doet verder niet veel. Het zijn allerlei processen in de cellen die het DNA aflezen. Deze processen zijn te beïnvloeden door jouw levensstijl en leefomgeving. Chronische stress, bewerkte voeding, blootstelling aan toxische stoffen, straling zijn zomaar wat factoren die de processen bij het aflezen van ons DNA in onze cellen kunnen verstoren. Kleine foutjes zijn daarbij niet erg, dat gebeurd bij iedereen. Maar als dit te lang duurt  wordt ons lichaam uit evenwicht gehaald en ontstaan er klachten.

 

Met een gezonde levensstijl zorg je voor een goede basis. Hiermee creëer je een optimaal milieu voor jouw lichaamscellen en zorg je ervoor dat je lichaam blijft doen wat het moet doen. Het resultaat? Je voelt je fit, energiek de hele dag door. Geen last meer van allerlei (vage) klachten. Je geniet van het leven!

Hoe kan ik je helpen?

START JOUW GEZONDHEID- 50 dagen traject

Wil jij een start maken met jouw optimale gezondheid? Of benieuwd naar wat een epigenetische gezondheidstest voor jou kan betekenen? Dan is een Start Jouw Gezondheid traject wat voor jou. In dit traject gaan combineren we een ‘live’ intakegesprek samen met een online opvolging. In 50 dagen ga je ervaren wat gezonde voeding en hoogwaardige suppletie met je doet. Je zult je bewust worden wat voeding met je energiebalans doet. Wil jij ook inzicht krijgen in hoe jouw lichaam functioneert en waar jouw verbeterpunten zitten? Zet dan de eerste stappen naar een gezondere levensstijl. Zonder streng dieet of calorieën tellen. Meer weten? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

OPTIMALISEER JE GEZONDHEID- 6 maanden

Heb je het instaptraject gedaan en wil je nu doorpakken? Of wil je meteen voor langere tijd aan de slag met jouw gezondheid? In 6 maanden gaan we bouwen aan een duurzaam resultaat op lange termijn. Leer je lichaam kennen en wat voor jou werkt. Zonder dieet, maar met persoonlijke voeding en hoogwaardige voedingssupplementen. Op maat afgestemd op jouw behoeften op dat moment. We gaan samen doelen stellen en je gaat concrete stappen zetten richting de beste versie van jezelf. Wil jij ook beter in je vel komen? Weten welke voeding voor jouw werkt en af van die vervelende klachten? Of wil je preventief aan je gezondheid werken om zo gezond te zijn en te blijven? Dan is dit traject echt wat voor jou. Ervaar hoe het is om vol in het leven te staan. Je fit en gezond te voelen. Het leven is namelijk te leuk om je niet goed te voelen!

Wil jij ook..

Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Meer energie door de dag heen
Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Bewuster leven en keuzes maken
Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Er stralend en gezond uitzien
Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Productiever zijn en meer uit jezelf halen
Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Gezonder zijn zonder klachten

 

Ben jij echt klaar voor een gezond en energiek leven?

 Wil jij een energieker en gezonder leven?  Yess! Maar let op. Ik heb helaas geen Magic Pill. Wil je een quick fix? Dan ben ik niet jouw coach. Verandering is investeren in jezelf. Verandering kost ook tijd, inzet en geduld. Ik geef je de tools zodat jij de touwtjes weer in handen kan nemen. Een fitter, gezonder lijf komt niet vanzelf. Jouw inzet en doorzettingsvermogen zijn nodig voor een optimaal resultaat. Nog steeds niet afgehaakt? Mooi..dan ben je klaar voor een kennismakingsgesprek!