“luister naar je lichaam,

zodat het niet

hoeft te

schreeuwen

DNA of Lifestyle?

  

We weten dat in ons DNA veel vastligt. Zo kan het zijn dat je aanleg hebt voor een bepaalde klacht/ziekte. Maar belangrijker dan aanleg blijken de omgevingsfactoren te zijn. Dit noemen we epigenen. Je kunt je DNA vergelijken met het plan van de architect. Een perfect plan is mooi, maar zonder een goede aannemer en de juiste bouwmaterialen, komt er niks van de grond. In je DNA ligt jouw unieke blauwdruk, maar DNA doet verder niet veel. Het zijn allerlei processen in de cellen die het DNA aflezen. Deze processen zijn te beïnvloeden door jouw levensstijl en leefomgeving. 

Chronische stress, bewerkte voeding, blootstelling aan toxische stoffen, straling zijn zomaar wat factoren die de processen bij het aflezen van ons DNA in onze cellen kunnen verstoren. Kleine foutjes zijn daarbij niet erg, dat gebeurt bij iedereen. Ons lichaam heeft een geweldig zelfregulerend vermogen en kan de balans vaak zelf weer herstellen. Maar als dit te lang duurt, of er worden steeds meer processen verstoord ontstaan er klachten of zelfs ziekten.  

 Met een gezonde levensstijl zorg je voor een optimaal milieu voor jouw lichaamscellen. Zo blijft je lichaam doen wat het moet doen. Het resultaat? Je voelt je fit en gezond. Barstensvol energie om de dingen te doen die je wilt doen.

Meten is weten

Elke klacht, aandoening of ziekte is terug te leiden naar een combinatie van belastende factoren, zoals verkeerde voeding, chronische stress, toxische stoffen etc. Met de epigenetische gezondheidstest meten we de invloeden die werken op jouw DNA. Hiermee krijg je inzicht in jouw unieke verhaal. Het laat zien welke specifieke factoren voor jouw lichaam het meest belastend zijn en waar de prioriteit ligt tot verbetering van jouw gezondheid. Met als doel: jouw toekomstige cellen beter van kwaliteit maken en het optimaliseren van jouw gezondheid.

 

 

Hoe kan ik je helpen?

START JOUW GEZONDHEID- 50 dagen traject

Wil jij beginnen met een gezondere levensstijl? Dan is een Start Jouw Gezondheid traject wat voor jou. Krijg inzicht welke factoren jouw gezondheid belemmeren door middel van de epigenetische gezondheidstest. Ga direct zelf aan de slag met het voedings-& lifestyle plan voor 50 dagen. Je zult gaan ervaren wat gezonde voeding en hoogwaardige suppletie met je doet. Zonder streng dieet of calorieën tellen. Wil jij ook inzicht krijgen in hoe jouw lichaam functioneert en waar jouw verbeterpunten zitten? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Na afloop van dit traject:

  • Heb je inzicht in jouw belemmerde factoren in je gezondheid.
  • Ervaar je de kracht van natuurlijke voeding en suppletie.
  • Ben je bewuster van je voeding en de invloed op je gezondheid.

OPTIMALISEER JE GEZONDHEID- 6 maanden

Heb je het instaptraject gedaan en wil je nu doorpakken? Of wil je meteen voor langere tijd aan de slag met jouw gezondheid? In 6 maanden gaan we bouwen aan een duurzaam resultaat op lange termijn. Leer je lichaam kennen en ontdek wat voor jou werkt. Zonder dieet, maar met persoonlijke voeding en hoogwaardige voedingssupplementen. Op maat afgestemd op jouw behoeften op dat moment. Om de 2 maanden gaan we opnieuw meten om zo steeds opnieuw af te stemmen op jouw unieke behoeften. We gaan samen doelen stellen en tussen de metingen door hebben we (online) contact om te zien waar je staat en waar we moeten bijsturen. Wil jij ook beter in je vel komen? Weten welke voeding voor jou werkt en af van die vervelende klachten? Of wil je preventief aan je gezondheid werken om zo gezond te zijn en te blijven? Dan is dit traject echt wat voor jou. Ervaar hoe het is om vol in het leven te staan. Je fit en gezond te voelen. Het leven is namelijk te leuk om je niet goed te voelen!

 

Na afloop van dit traject:

  • Heb je inzicht in jouw voedingspatroon en weet je wat wel en niet voor jou werkt.
  • Ervaar je meer energie en zul je je fitter en gezonder voelen.
  • Heb jij de tools in handen om dagelijks het beste uit jezelf te halen.

LEEF JE VOLLE POTENTIE – JAARTRAJECT

Wil je nog een stapje verder? Breng jouw gezondheid naar de next level! Dit traject is echt voor jou als je vastbesloten bent om je levensstijl compleet te veranderen en jij de meest optimale versie van jezelf wilt worden. In een jaar tijd gaan we aan de slag om jouw lijf in optimale conditie te brengen. Ons lichaam heeft ongeveer een jaar nodig om zich volledig te vernieuwen. Vergelijk het maar met een baby die ongeveer 9 maanden nodig heeft om van een minuscule cel uit te groeien naar een compleet mensje.

Met dit jaarprogramma gaan we je Body & Mind weer volledig resetten. Je zult je lichaam optimaal leren kennen en een volledig nieuwe levensstijl gaan creëren die echt bij jou past. Wil jij ook af van die chronische klachten, vermoeidheid, stress of wil je gewoon preventief aan je gezondheid werken? Dan is dit jaarprogramma op jouw lijf geschreven. Naast de 6 meetmomenten om de 2 maanden hebben we intensief contact om te zorgen dat jij je doelen gaat halen. We gaan aan de slag met jouw voeding, mindset en we komen ook letterlijk in beweging in de natuur.

Dit programma is alleen voor vrouwen die ook écht die levens veranderende transformatie op alle vlakken van hun leven wil maken. Ben jij een ambitieuze vrouw, onderneemster, (top)sporter en wil jij het maximale uit je prestaties halen? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Na dit traject:

  • Is jouw lichaam  ge-reset en heb jij een nieuwe gezonde levensstijl ontwikkeld die voor jou werkt.
  • Maak jij bewustere keuzes die verder reiken dan jouw bord.
  • Heb jij de touwtjes weer in eigen handen en ben je in staat de stappen te maken die bijdragen aan jouw mooiste leven!

 

HEALTHY MAMA, HAPPY BABY TRAJECT

Als mama wil je natuurlijk de beste start voor je kindje. Wist je dat de gezondheid van je baby al begint vóór de bevruchting? Je lijf in optimale conditie brengen is bij een kinderwens dus extra belangrijk. Maar ook tijdens je zwangerschap heeft je lijf andere behoeften. Zwanger zijn is topsport! Met het Healthy Mama, Happy Baby traject leer je hoe jij je lijf optimaal kunt voeden rondom jouw zwangerschap.

Na je bevalling komt er als kersverse mama veel op je af. Je lijf heeft daarbij een topprestatie geleverd. Misschien geef je borstvoeding. In deze periode is het superbelangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Het healthy mama, happy baby traject is ook voor begeleiding na de zwangerschap. Jouw hormonen weer in balans.

De Healty Mama, Happy Baby trajecten zijn in principe voor 6 en 12 maanden, zoals de trajecten hierboven. De inhoud is dan alleen specifiek toegespitst op de fase van jouw zwangerschap of post-partum periode. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Wil jij ook..

Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Meer energie door de dag heen
Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Bewuster leven en keuzes maken
Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Er stralend en gezond uitzien
Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Productiever zijn en meer uit jezelf halen
Afbeeldingsresultaat voor gratis vinkje Gezonder zijn zonder klachten

 

Ben jij echt klaar voor een gezond en energiek leven?

 Wil jij een energieker en gezonder leven?  Yess! Maar let op. Ik heb helaas geen Magic Pill. Wil je een quick fix? Dan ben ik niet jouw coach. Verandering is investeren in jezelf. Verandering kost ook tijd, inzet en geduld. Ik geef je de tools zodat jij de touwtjes weer in handen kan nemen. Een fitter, gezonder lijf komt niet vanzelf. Jouw inzet en doorzettingsvermogen zijn nodig voor een optimaal resultaat. Nog steeds niet afgehaakt? Mooi..dan ben je klaar voor een kennismakingsgesprek! 

de beste investering die je kan doen, is in jezelf!