“BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THIS WORLD”

Wie is Patricia?

Hi! Ik ben Patricia en het is mijn passie om ambitieuze vrouwen te inspireren en begeleiden naar een gezonde levensstijl. De juiste balans was voor mij een ware zoektocht. Maar inmiddels heb ik mijn balans gevonden en geniet ik nu van een leven vol energie, rust, groei en plezier!

Maar zo was het lang niet altijd. Tijdens mijn jeugd had ik veel last van mijn darmen en slikte ik al maagtabletten. In mijn twintiger jaren kreeg ik veel last van acné en was ik altijd moe. Bovendien zat ik nooit echt lekker in mijn vel. Om toch wat aan die voortdurende buikklachten te doen ging ik zelf op onderzoek uit wat ik met mijn voeding kon doen. Ik verslond boeken over voeding en gezondheid en deed een cursus voor detox-coach. 

Al deze kennis zorgde al wel voor enige verbetering, maar niet voldoende. De huisarts stuurde me naar huis met de diagnose ‘prikkelbaar darm syndroom’, samen met een zakje vezels en een verwijsbrief voor de psycholoog. 

Intuïtief voelde ik dat mijn darmklachten, vermoeidheid en stemmingsklachten wel een relatie hadden, en nam geen genoegen met de diagnose van de huisarts.

Dus ging ik verder op onderzoek uit en kwam ik terecht terecht bij een healthcoach in Antwerpen. Zij begeleide al jaren allerlei mensen, waaronder topsporters en allerlei mensen uit het bedrijfsleven met verbluffende resultaten.

Tijdens de metingen met de Bio-resonantie scan ontdekte ik dat mijn lichaam al in een degeneratieve fase verkeerde. Ik was nog maar 28 jaar nog in de bloei van mijn leven, maar mijn lichaam was al veel ouder.

Dat was wel even een wake-up call. Ik wist dat als ik echt weer gezond wilde worden het roer volledig om moest.

Ik ontdekte de kracht van pure, onbewerkte voeding in combinatie met hoogwaardige supplementen, kruiden en homeopathie. Die combinatie was een schot in de roos. Na jarenlange buikpijn verdwenen mijn klachten en kreeg ik een energie die ik nog nooit eerder had ervaren. Al na een paar maanden waren mijn waardes aanzienlijk verbeterd en voelde ik me helemaal ge-reset. Voor het eerst kon ik écht genieten van het leven.

Omdat ik zoveel bewuster was gaan leven, merkte ik dat mijn hectische baan als marketeer niet meer bij me paste. Ik besloot te stoppen met mijn fulltime baan. Je kunt nog zo gezond eten en veel sporten. Als je elke dag met lood in je schoenen naar je werk gaat en daar leeg wordt getrokken, doe je lichaam nog net zoveel geweld aan als jezelf elke dag volstoppen met slecht voedsel. 

Na een paar maanden van rust en bezinning besloot ik dat het tijd was om nu echt mijn hart te gaan volgen. De transformatie die ik had ondergaan door mijn levensstijl en voeding om te gooien was zo enorm. Dit moest toch iedereen weten?

Ik volgde meer studies en opleidingen waaronder Medische basiskennis en Orthomoleculaire geneeskunde om zo mijn eigen praktijk te kunnen starten. Mijn liefde voor dit vak was geboren. In 2018/2019 ben ik me meer gaan verdiepen in de energetisch geneeskunde en werk ik in mijn praktijk ook met een bio-resonantie scan. 

 

“zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waar je zult leven”

 

Fitte mama

In 2017 ben ik bevallen van een zoontje (Lars). Voor en tijdens mijn zwangerschap ben ik ook heel bewust met mijn voeding en levensstijl bezig geweest. Ik wilde mijn zoontje de allerbeste start geven die ik maar kon bieden.

De gezondheid van je kindje begint immers al bij jou ( én je partner). De juiste voeding, afgestemd op mijn specifieke behoeften als zwangere vrouw, ontspanning, de juiste (natuurlijke) supplementen en ook verantwoord blijven sporten zijn dingen mijn enorm hebben geholpen voor een fijne en gezonde zwangerschap en de ook juist de periode erna.

Als ondernemende mama weet ik dat een gezonde levensstijl soms de nodige uitdagingen biedt. Maar ik weet ook dat het wél kan. Hoe ik het doe? Door vooral zelf goed te blijven voelen wat ik nodig heb en goed voor mezelf te zorgen. Pas dan kan ik er ook 100% voor mijn gezin zijn. 

Gezond en onbewerkt eten is hier in huis heel belangrijk. Zeker met een opgroeiend kind in huis. Ik vind het heerlijk om voor mijn gezin een gezonde, maar ook lekkere maaltijd op tafel te zetten. Uiteraard zo puur mogelijk met zoveel mogelijk verse ingrediënten. 

Ik als coach

Mijn coaching heeft een holistische benadering. Dit houdt in dat we verder kijken dan alleen naar hetgeen je in je mond stopt qua voeding. We gaan ook echt op zoek naar de oorzaak van de klachten i.p.v. alleen naar het symptoom te kijken. Daarnaast geef ik je praktische tools om jouw gezonde levensstijl aan te passen en ook vol te houden.

Ik ga er wel vanuit dat je zélf verantwoordelijkheid jouw gezondheid. Met liefde geef ik je de tools, maar jij bent uiteindelijk degene die je voedingsgewoonten moet aanpassen, je supplementen trouw moet nemen etc. Dat kan ik niet voor je doen. Alle keuzes die je maakt en alle acties die je onderneemt worden uiteindelijk weerspiegeld in je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Mijn missie is geslaagd als jij de touwtjes weer zelf in handen hebt en je deur uit loopt met een stralende lach!

Liefs Patricia

“In een paar weken verdwenen mijn buikklachten en nu voel ik me energieker dan ooit!”

Ik kwam eind deze zomer bij Patricia terecht voor mijn darmklachten. Ik had al jaren klachten en de huisarts deed het af als prikkelbaar darm syndroom, leer er maar mee leven. Ik had het al wel wat gelezen over voeding en ik hoorde via een vriendin dat Patricia misschien kon helpen. Na een leuk kennismakingsgesprek besloot ik het 6-maanden traject te doen. Wat ik ten eerste heel prettig vond is dat ze ruim te tijd voor me nam tijdens de intake. Ze stelde me goeie vragen en ik voelde me echt gehoord. Ik had zelf nog niet de linkjes gelegd tussen wat ik at en mijn klachten.

Na het gesprek kreeg ik een uitgebreid advies per mail. Samen met de supplementen die ze had aangeraden. Het anders eten ging me verrassend genoeg goed af en ik vond het ook fijn dat het geen dieet was. Dat had ik al meerder malen geprobeerd, maar dat houd ik niet vol. Binnen 2 weken voelde ik al heel duidelijk verschil! Mijn buik was veel rustiger en ik was zelf ook al wat afgevallen! Halverwege het traject kreeg ik het toch wel moeilijk. Door externe factoren merkt ik dat de klad er wat in kwam met het gezonde eten en sporten.

Op deze momenten vond ik het heel fijn dat ik even met Patricia kon bellen of appen zodat ze me weer kon motiveren. Soms met praktische tips en soms ook even met eenschop onder mijn kont. Nu ik terugkijk heb ik heel veel geleerd over mezelf. Heel waardevol en ik ben haar heel dankbaar dat ik nu zoveel meer energie heb en vooral GEEN buikpijn meer. Daarnaast is Patricia gewoon een heel fijn mens, ik kan haar iedereen aanraden!

Simone, 32 jaar, Utrecht