E-book Optimale Gezondheid

Jouw Guide naar Balans

Dit is jouw ultieme guide naar optimale gezondheid. Ontdek in dit 52 pagina’s tellende e-book alle peilers van optimale gezondheid: Voeding, Bioritme, Beweging, Stressmanagement en Emotionele gezondheid. Boordevol informatie hoe al deze pijlers het lichaam en onze gezondheid beïnvloeden. Met praktische tools om de inzichten in de praktijk te brengen.

Klaar om jouw pad naar een gezonder en gelukkiger leven te starten? 

Te betalen: € -

Ben je geïnteresseerd in mentale en fysieke gezondheid en praktische, toepasbare tips hiervoor? Dan raad ik je aan het e-book van Patricia te lezen! Hierin worden complexe interne processen van jouw lichaam op een simpele manier uitgelegd en laten jou beter begrijpen waarom bepaalde gewoontes in jouw voor- of nadeel werken. Voor mij bevat het e-book wat reminders, maar ook eye openers. Dit geeft motivatie om het toch weer even net wat anders te doen. 

Danique Bats

Wat een fijn e-book om te lezen. Het is mij nu heel duidelijk geworden dat wanneer je een goede balans wilt creëren tussen jouw body & mind, je op verschillende vlakken kritisch mag kijken naar jezelf. Hoe eet ik, hoe beweeg ik en ook: hoe denk ik? Je krijgt vervolgens tips om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb hele mooie inzichten gekregen door dit e-book te lezen!

Kirsten Teunisse

Slaapwolkje

Wat een superfijne tips! Heel duidelijk!
Wat ik heel prettig vond lezen was dat je elk kopje begint met een stukje geschiedenis en kennis over t lichaam, zo weten wij -lezers- waar dit vandaan komt, ook kunnen wij dit zo beter begrijpen waarom iets belangrijk is voor je lichaam en geest. De tip van meer eten volgens de seizoenen ga ik zeker toepassen! Wist dit helemaal niet en vond ik erg interessant.
Ook het stukje niet bang zijn voor alle vetten vond ik heel verhelderend, vaak zijn we geneigd vetten en calorieën zo veel mogelijk te beperken maar juist de goede vetten zijn heel gezond en voedzaam voor je lichaam. Veel tips ga ik zeker toepassen, dankjewel voor een stukje bewustwording van body & mind!
Lisanne Lepelaars

Overige Pakketten

 

de beste investering die je kan doen, is in jezelf!

Start your new you today!